ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

С цел по-добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

2. Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона, по мейл или в чат мрежата.

3. Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или в чат мрежата?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали!

4. Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка на налични продукти е до 48 часа от постъпила заявка, освен в случайте на заявена поръчка с по-големи количества от дадена стока не налични в склада на Агрофарм.В тези случай сроковете за доставка се се уговарят предварително между двете страни.

5. С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Онлайн магазин semena-torove.com използва куриерските услуги на фирмите - СПИДИ и ЕКОНТ

6. Каква е цената на куриерската услуга?

Цената на доставката зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената на доставка зависи от куриерската фирма която изберете.Тарифите на куриерските фирми може да видите на официалните им сайтове - www.speedy.bg и www.econt.bg

 Онлайн магазин semena-torove.com използва куриерските услуги на фирмите - СПИДИ и ЕКОНТ!

7. Имате ли магазин, където мога да се запозная с продуктите ви ?

SEMENA-TOROVE.COM е магазин, който предлага продуктите си не само онлайн. Можете да пазарувате чрез интернет поръчки или телефонно обаждане или да ни посетите на място. Нашият адрес ще намерите в секция "контакти".

8. Мога ли да закупя избрания от мен продукт лично от магазина на Агрофарм?

Може, на адрес гр.Сандански посочен в секция "контакти".

9. Доставяте ли продукти в чужбина?

Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата.

10. Мога ли да заменя закупен продукт?

Съгласно законовите разпоредби в Република България, закупения продукт можете да замените или върнетете в 7 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е с нарушена опаковка. 

Куриерските разходи по връщане и замяна на продукт не по вина на продавача е за сметка на купувача!

11. За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

В случаите, когато онлайн магазин SEMENA-TOROVE.COM няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.

12. По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.

13. Възможно ли е разминаване във вида продукта, с този на снимката му?

Снимките, които презентират продуктите е възможно да бъдат илюстровани и да не отговарят на опаковката на действителната опаковка.

14. Гарантиран ли е произходът на продуктите предлагани в SEMENA-TOROVE.COM, и имат ли необходимите сертификати?

Всички продукти предлагани в SEMENA-TOROVE.COM притежават необходимите сертификати изисквани от законодателството и съответните контролни органи на Република България.

15. Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител, но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

16. Мога ли да анулирам направена поръчка?

Може да анулирате поръчка, като за целта е необходимо писмено да ни уведомите на e-mail или да се свържете с нашпредставител, но не по-късно от 3 часа след изпращане на заявката!

17. Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя.